Appelkelkies
15 min. + gaarmaak: 10 min.
4 mense
1 e amandelmeel
knippie kaneel
1 groot Granny Smith-appel
1 groot Pink Lady-appel
sap van 1 suurlemoen
1 t olyfolie
60 g gedroogde appel
sap van 1 lemmetjie
4 e rou heuning
½ t sout
½ t kaneel
1 e karamelgeursel
50 g amandelvlokkies
½ k rosyntjies
- Gebruik kelkies of nageregbakkies en vorm ’n krummelbodem met (per porsie) amandelmeel en ’n knippie kaneel.
- Sny die appels eers in wiggies en dan in stukke.
- Plaas in water saam met die sap van 1 suurlemoen en laat dit week.
- In ’n pan, oor matige hitte, verhit die olyfolie en voeg dan al die ander bestanddele vir die appelmengsel by.
- Roer aanhoudend totdat die heuning begin karamelliseer, verwyder van hitte.
- Dreineer die suurlemoenwater van die appelstukke, en ...
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Die grootste geskenk wat ek deur Francois se dood gekry het, is die bevestiging van God se bestaan. Die tekens was duidelik. Bly glo in ...
Voel jy jy kan net nie meer byhou nie, omdat jy te besig is? Ongelukkig? Dit is belangrik dat ons positief moet wees ten spyte ...