Appelkelkies

Appelkelkies

15 min. + gaarmaak: 10 min.

4 mense

1 e amandelmeel

knippie kaneel

1 groot Granny Smith-appel

1 groot Pink Lady-appel

sap van 1 suurlemoen

1 t olyfolie

60 g gedroogde appel

sap van 1 lemmetjie

4 e rou heuning

½ t sout

½ t kaneel

1 e karamelgeursel

50 g amandelvlokkies

½ k rosyntjies

  1. Gebruik kelkies of nageregbakkies en vorm ’n krummelbodem met (per porsie) amandelmeel en ’n knippie kaneel.
  2. Sny die appels eers in wiggies en dan in stukke.
  3. Plaas in water saam met die sap van 1 suurlemoen en laat dit week.
  4. In ’n pan, oor matige hitte, verhit die olyfolie en voeg dan al die ander bestanddele vir die appelmengsel by.
  5. Roer aanhoudend totdat die heuning begin karamelliseer, verwyder van hitte.
  6. Dreineer die suurlemoenwater van die appelstukke, en ...

Meld aan

Meld aan – indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Teken in

Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Die grootste geskenk wat ek deur Francois se dood gekry het, is die bevestiging van God se bestaan. Die tekens was duidelik. Bly glo in ...

Voel jy jy kan net nie meer byhou nie, omdat jy te besig is? Ongelukkig? Dit is belangrik dat ons positief moet wees ten spyte ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!